Loading...
Bouw aan je carrière bij Optimum Group™
Werken bij Optimum Group™

Werk als

sales medewerker

Werken op een dynamische afdeling bij een snelgroeiend bedrijf. Dat doe je op de afdeling sales van Optimum Group™. Deze afdeling wordt centraal aangestuurd vanuit clusters. “Nee” wordt niet verkocht. De afdeling sales staat van offerte tot zending naast een klant, en dit bij elk contact. Ga samen met onze verpakkingsspecialisten commerciële uitdagingen aan.

Bouw aan je carrière bij Optimum Group™
Bouw aan je carrière bij Optimum Group™
Plaats voor groei

Inzet en ervaring bepalen jouw plek binnen Optimum Group™. Ieder moment op de werkvloer ben je weer een ervaring rijker. Zo bouw je dagelijks aan jouw carrière. Dat zien wij bij Optimum Group™. Dus, als je bij ons vooruit wil, sta je nooit stil. Je loopt regelmatig op verschillende afdelingen mee om zo alles te leren over de producten, oplossingen en technische mogelijkheden van Optimum Group. Je vakkennis uitbreiden? Ook dat kan. Je leidinggevende laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Dit is een sales support medewerker

Voor complexe klantvragen draait een goede sales medewerker de hand niet om. Binnen 24 uur hebben onze klanten altijd een antwoord, advies, offerte of order in hun mailbox. Daar zorg jij voor. Een sales medewerker regelt alle contacten met de klant. Je bent het aanspreekpunt in het offertetraject tot het moment van levering. Zo zitten jouw werkdagen vol schakelmomenten en dat maakt jouw werktaken levendig. De waardering die je hiervoor terugkrijgt van onze klanten, maakt dat je de volgende dag nog enthousiaster aan het werk gaat.

Bouw aan je carrière bij Optimum Group™
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
Bouw aan je carrière bij Optimum Group™