Loading...
Werken als productiemedewerker doe jij bij Optimum Group™
Werken bij Optimum Group™

Werk als

productiemedewerker

Alles voor het mooiste product en de snelste levering. Dat staat voor iedere collega op de afdeling operations voorop. Werken als productiemedewerker bij Optimum Group™ betekent profiteren van veel diversiteit. Word onderdeel van een club mensen die bergen verzet voor klanten en voor elkaar. Op de werkvloer zijn collega’s trots op wat ze doen. Dit merk je. In de werkplaats, maar ook in de kantine en op de vrijdagmiddagborrel.

Werken als productiemedewerker doe jij bij Optimum Group™
Become a manufacturing worker at Optimum Group™
Plaats voor groei

Heb jij ambities? Dan maakt Optimum Group™ de weg vrij. Door de meters die jij maakt, floreer jij steeds meer in jouw functie en ben jij een leraar voor nieuwe collega’s. Schaaf jouw kennis bij met een interne opleiding tot drukker of wikkelaar. Ook leer je meer over veiligheid, cultuur en leiderschap. Doorgroeien binnen de vestiging kan ook, van productiemedewerker naar planner bijvoorbeeld.  Wij bieden je graag de kans om jouw kwaliteiten te laten groeien. We staan klaar om jou te begeleiden.

Dit is een productiemedewerker

Je bent een vakmens. Iemand die een ambacht beheerst en werkt met oog voor detail. Zo onderscheidt jouw werk zich van de massa. En maak je totaalconcepten en werk je volgens veelzijdige druktechnieken. Je maakt folies, etiketten, banderollen, wikkels en meer. Van order tot levering: jij draagt de verantwoordelijkheid voor de finishing touch van het product. Je tovert orders om naar etiketten. En bent daarnaast multifunctioneel inzetbaar. Met het grootste plezier en gemak draai jij mee op verschillende productielijnen. Stilstaan is niets voor jou. Daarom maak jij meters tijdens je werkdag. Je creëert flexibele verpakkingen van de beste kwaliteit. De beste etiketten uit de pers draaien, dat is jouw streven.

Werken als productiemedewerker doe jij bij Optimum Group™
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
Werken als productiemedewerker doe jij bij Optimum Group™