Loading...
Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Werken bij Optimum Group™

Werk op de

marketingafdeling

Optimum Group™ is een internationaal bedrijf. Als medewerker op de marketing- en communicatieafdeling heb je contact met alle vestigingen. Binnen én buiten landsgrenzen. Dit maakt het werk divers en zo proef je van elke laag in het bedrijf. Jij creëert aan de lopende band snedige communicatieboodschappen. En kneedt initiatieven om tot marketingstrategieën die het verschil maken.

Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Plaats voor groei

Je volgt intern of extern relevante cursussen of opleidingen om jouw vakkennis te vergroten. En daarmee groeit jouw expertise. Zo leer jij steeds meer over merkpositioneringen en optimaliseer jij jouw communicatie-skills. Met deze nieuwe kennis aan boord groei jij zo door van bijvoorbeeld junior naar senior marketingmedewerker.

Dit is een medewerker op de marketingafdeling

Kennis op een creatieve manier inzetten? Op de marketingafdeling weten ze hoe dit moet. Als marketing- en communicatiemedewerker gebruik je dit namelijk in alle marketingactiviteiten. Je beheert de socialmediakanalen en werkt mee aan onze websites. Ook organiseer je beurzen en ben je betrokken bij projecten voor Optimum Green™ en de Optimum Academy. Je bouwt mee aan een sterke positionering van het merk Optimum Group™. Door de juiste vertaling te maken naar communicatie- en marketingcontent. Als kers op de taart wordt je werkdag nog dynamischer met ondersteunende taken voor de salesafdeling. Beleidsveranderingen communiceer je feilloos binnen het bedrijf. Je onderhoudt contact met externe partijen. En overlegt met diverse afdelingen op verschillende locaties over mooie marketinginitiatieven.

Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™