Loading...
Ontdek de kracht van onze dynamische IT-afdeling, waar innovatie en efficiëntie samenkomen
Werken bij Optimum Group™

Werk op de

afdeling IT

Onze IT-afdeling leidt de weg met geavanceerde oplossingen. Van cybersecurity tot cloudservices, wij bieden maatwerkoplossingen die de efficiëntie verhogen en onze organisatie toekomstbestendig maken. 

Join our dynamic team at the finance department
Join our dynamic team at the finance department
Plaats voor groei

Maak je ambities waar bij Optimum Group™. Zo volg je functie-inhoudelijke opleidingen. Zijn er doorgroeikansen van administratieve opdrachten naar leidinggevende taken. En reikt Optimum Group™ de opleidingen en trainingen aan die jij nodig hebt om door te groeien in je vak. Werken doe je op één of meerdere vestigingen waar je alles leert over de verschillende afdelingen van Optimum Group™.

Dit is een IT medewerker

Als IT-medewerker bij Optimum Group ben je verantwoordelijk voor het beheren van netwerkinfrastructuur, het oplossen van technische problemen, implementeren van software-updates, waarborgen van cybersecurity, bieden van gebruikerstraining en ondersteuning, en continu streven naar verbeteringen in systeemprestaties. Je speelt een cruciale rol bij het waarborgen van operationele efficiëntie, het implementeren van nieuwe technologieën en het bieden van deskundige ondersteuning aan collega's, wat bijdraagt aan het succes van de organisatie in een snel evoluerend technologisch landschap.

De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt