Loading...
Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group™
Werken bij Optimum Group™

Werk op de

inkoopafdeling

Keuzes maken. Voor de juiste materialen, onderdelen, leveranciers en meer. Vervolgens alles binnenkrijgen. Op tijd. Volgens de juiste weg. En in de beste omstandigheden. Van folies tot karton, banderollen en wikkels. Dat doet de inkoopafdeling. Alles wat Optimum Group™ maakt, begint hier. De inkoopafdeling creëert de basis waaruit de kwaliteit van onze producten voortvloeit.

Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group™
Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group™
Plaats voor groei

De inkoopafdeling van Optimum Group™ is van grote commerciële waarde. Werken op de inkoopafdeling legt de fundering voor allerlei andere commerciële posities in het bedrijf. Zo kun je je ontplooien en doorgroeien. Bijvoorbeeld naar organisatiebrede inkoopadviseur. En laat je je bijscholen tijdens trainingen, opleidingen intern of extern.

Dit is een inkoopmedewerker

Jij bent een pionier die staat voor de ‘performance’ van Optimum Group™. Daarnaast ben je een centraal aanspreekpunt voor verschillende vestigingen. Is er iets nodig? Meer wikkels, andere inkt of nieuw drukmateriaal? Dan weten collega’s jou te vinden. Dat vraagt om daadkracht, communicatieve vaardigheden en standvastigheid. Dat ontwikkel je op de werkvloer als inkoopmedewerker van Optimum Group™. Buig je over strategische, tactische en operationele inkoopactiviteiten. Daag jezelf uit creatief te denken in onderhandelingen, het inkoopbeleid steeds weer kritisch te bekijken en doelgericht mee te denken met leveranciers.

Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group™
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
Daag jezelf uit op de inkoopafdeling van Optimum Group™