Loading...
Kom werken als hr-medewerker van Optimum Group™
Werken bij Optimum Group™

Werk als

hr-medewerker

Optimum Group™ staat nergens zonder haar medewerkers. Belangrijk dus dat iedereen in de organisatie gezien en gehoord wordt. Voor onze vestigingen hebben wij een groep hr-functionarissen. Samen vormen zij het hr-team van Optimum Group™. Zo is er overal iemand die meedenkt in het hr-beleid en die de werkvloer kent. Ook is de hr-medewerker de aangewezen persoon voor vragen, advies of een vertrouwelijk gesprek.

Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Plaats voor groei

Binnen het hr-vakgebied kun je allerlei kanten op binnen het bedrijf. Zo kun je op een vaste locatie, op meerdere vestigingen of zelfs door heel Nederland werken. Groei bijvoorbeeld door van administratief hr-medewerker tot een functie op beleidsniveau. Daarnaast zijn er nog meer allround hr-functies beschikbaar waarbinnen je roteert. Ook schaaf jij jouw vakkennis bij, als je dat wilt. Optimum Group™ biedt de kans trainingen of opleidingen in jouw vakgebied te volgen.

Dit is een hr-medewerker

Integer, betrokken en een groot inlevingsvermogen. Dat typeert een hr-medewerker bij Optimum Group™. Mensen die bij Optimum Group™ werken, kunnen altijd bij jou terecht. Je verzorgt alle hr-activiteiten en hebt een breed takenpakket. Nieuwe medewerkers of collega’s die doorstromen naar andere functies: daarvoor regel jij de formaliteiten. Je bestrijdt verzuim en kijkt kritisch naar de uitvoering van het hr-beleid. Op beleidsniveau is er meer ruimte voor jouw visie. Je krijgt ruimte voor ideeën over werving, verzuimpreventie, hr-doelstellingen en meer. Daarnaast zorg je er als hr-medewerker voor dat leidinggevenden met kennis en expertise hun personeelszaken aansturen.

Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
Kom werken op de marketingafdeling van Optimum Group™