Loading...
De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt
Werken bij Optimum Group™

Werk op de

afdeling finance

De finance afdeling van Optimum Group™ is een dienstverlenende spil in het bedrijf. Het team draagt verantwoordelijkheid voor allerlei financiële processen. Van financiële planningen, investeringsbegrotingen tot debiteuren, tot het afhandelen van belastingtechnische vraagstukken. Werken op de afdeling finance biedt raakvlakken met alle lagen van Optimum Group™. Ga voor een dynamische werkomgeving. Dat begint hier, bij Optimum Group™.

Join our dynamic team at the finance department
Join our dynamic team at the finance department
Plaats voor groei

Maak je ambities waar bij Optimum Group™. Zo volg je functie-inhoudelijke opleidingen. Zijn er doorgroeikansen van administratieve opdrachten naar leidinggevende taken. En reikt Optimum Group™ de opleidingen en trainingen aan die jij nodig hebt om door te groeien in je vak. Werken doe je op één of meerdere vestigingen waar je alles leert over de verschillende afdelingen van Optimum Group™.

Dit is een finance medewerker

Een goede financiële collega maakt het verschil tussen winst en verlies. Dat weten ze op de afdeling finance. Als finance medewerker ben je dus heel nauwgezet en accuraat. Belasting deadlines bewaken en een correcte afhandeling van uitgaande en inkomende facturen. Binnen de organisatiemuren iedereen voorzien van de juiste financiële rapportages. En hier met afdelingen over sparren. Dat zijn allemaal taken waarmee je een werkdag vult. Je krijgt het vertrouwen om zelfstandig te werken, maar je collega’s staan klaar waar je ze nodig hebt.

De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt
Open sollicitatie

Klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Er zijn veel uitdagingen bij Optimum Group™ en waarschijnlijk is er ook een geschikte baan voor jou. Wil jij een carriere switch, ook dan zijn er bij ons volop kansen. Ben jij op zoek naar een stage, de juiste stap in je carriere of als starter klaar voor een uitdagende carrière? - Wij bieden volop mogelijkheden voor jouw persoonlijke groei. Solliciteer bij ons. Samen vinden wij de juiste plek voor jou bij Optimum Group™. We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

solliciteer nu
De finance afdeling is de dynamische werkomgeving die je zoekt